fbpx

Vloeroplossingen voor automotive

In de automotive branche is het belangrijk dat de vloeren in garages en showrooms bestand zijn tegen zware belastingen en chemische stoffen.

Coating is hiervoor de ideale oplossing.

Bij Indufast hebben we verschillende soorten coatingvloeren, waaronder epoxy gietvloeren, PU gietvloeren en PUCEM vloersystemen die geschikt zijn voor de meest extreme omstandigheden.

Een epoxy gietvloer of een PU gietvloer is een uitstekende keuze voor garages en showrooms. Het is slijtvast, bestand tegen chemische stoffen en kan zware belastingen aan. Daarnaast is het een naadloze vloer die gemakkelijk schoon te maken is. 

Voor de meest extreme omstandigheden hebben wij de PUCEM vloersystemen. Deze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld werkplaatsen waar zware machines gebruikt worden. Het is een zeer sterke en slijtvaste vloer die bestand is tegen chemische stoffen en hoge temperaturen.

Een PMMA vloer is ideaal voor wasstraten en wasboxen. Dit is een zeer sterke en slijtvaste vloer die bestand is tegen de chemicaliën die gebruikt worden in autowasstraten. Daarnaast is het ook een vloeistofdichte vloer die gemakkelijk te reinigen is.

Kortom, Indufast heeft verschillende soorten coatingvloeren die geschikt zijn voor de automotive branche. Of het nu gaat om garages, showrooms, werkplaatsen of autowasstraten, wij hebben altijd een oplossing op maat. Neem contact op met onze specialisten voor een advies op maat en ontdek wat Indufast voor u kan betekenen!