fbpx

Epoxyvloeren

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van epoxyvloeren. Naadloos, bestand tegen zware belasting en eenvoudig te reinigen. Een vloer voor elke omgeving.

Een vloercoating is de meest populaire vorm van vloerafwerking, wordt vaak gebruikt als een algemene benaming welke ook tot verwarrend kan zijn. Een coating is een dunne laag materiaal dat aangebracht wordt ter bescherming van onderliggende laag.

Vloercoating van Indufast voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard, na een goede preparatie van de ondervloer wordt deze in 2 of meerdere lagen aangebracht. We bieden een keuze in diverse kleuren welke specifiek voor onze klanten op kleur gemengd worden. Een coatingvloer kan glad (ondergrond volgend) of antislip worden afgewerkt. Een en ander is afhankelijk van de gebruikstoepassing van de vloer.

Geschikt voor voor de meeste toepassingen.

Vloercoating is geschikt voor ontzettend veel toepassingen, mits de ondergrond geschikt is. Een vloercoating kan worden aangebracht over beton, een cementdekvloer, een industriële egaline of over bestaande epoxycoating.

Prijsindicatie coatingvloer

De kosten voor het aanbrengen van een coatingvloer zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de staat van de ondervloer belangrijk, het kan zijn dat deze moet worden voorbehandeld middels stofarm schuren met diamant of gestraald moet worden. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de afwerking en de locatie.

Een coatingvloer is een goedkoop alternatief om uw vloer af te werken waarbij het eindresultaat een hoogwaardige industriële eindafwerking is met een positief resultaat.

Voordelen vloercoating 

Een coatingvloer biedt ontzettend veel voordelen, de vloer wordt naadloos gelegd en is hiermee dan ook vloeistofdicht en afhankelijk van de keuze ook chemisch bestendig voor tal van stoffen. 

Een coatingvloer wordt over het algemeen in 2 dagen gelegd en is na 48 uur mechanisch belastbaar en bereikt op 7 dagen zijn chemische resistentie. Daarnaast is een coatingvloer ook onderhoudsarm en makkelijk te reinigen.  

Epoxy gietvoer

Vloercoatings worden veel gebruikt in industriële toepassingen, zoals werkplaatsen, magazijnen, automotive om de vloer te beschermen tegen chemicaliën, slijtage en andere schade.

Naast epoxyvloeren zijn er ook nog andere vloertypes welke schikt zijn, dit is onder meer afhankelijk van de staat van de ondervloer en de gebruikstoepassing. 

De adviseurs van Indufast brengen een helder en duidelijk advies uit met betrekking tot uw wensen als klant.