fbpx

Gietvloeren voor industriele toepassingen

Indufast is expert voor de toepassingen van gietvloeren in industriele toepassingen, afhankelijk van de ondergrond en toepassingsgebied maken we een voorstel voor wat betreft de mogelijkheden.

Epoxy gietvloeren en PU gietvloeren zijn beide populaire keuzes voor commerciële en industriële toepassingen vanwege hun duurzaamheid en bestendigheid tegen chemicaliën, slijtage en vuil. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Een epoxy gietvloer is harder dan een PU gietvloer, waardoor het beter bestand is tegen impact en zware belastingen. Dit maakt het een populaire keuze voor industriële en commerciële omgevingen met zwaar materieel en machines. Epoxy gietvloeren zijn ook beter bestand tegen vlekken en verkleuringen, waardoor het een populaire keuze is voor laboratoria en cleanrooms.

Aan de andere kant is een PU gietvloer flexibeler en beter bestand tegen temperatuurschommelingen en UV-straling. Hierdoor is het een populaire keuze voor commerciële omgevingen, zoals bijvoorbeeld winkels. PU gietvloeren hebben ook een hogere geluidsabsorptie en zijn zachter dan epoxy gietvloeren, waardoor het meer comfort biedt bij het lopen en werken op de vloer.

Kortom, de keuze tussen een epoxy gietvloer en een PU gietvloer hangt af van de specifieke eisen en omstandigheden van de omgeving waarin de vloer wordt gebruikt.

Wheels,Of,Drawer,Roller,Tool,Cabinet,On,The,Yellow,Epoxy