fbpx

Vloersystemen voor horeca en recreatie

Indufast biedt een breed scala aan vloersystemen die speciaal zijn ontworpen voor de horeca en recreatiesector. Of het nu gaat om een restaurant, hotel, zwembad of pretpark, onze vloersystemen bieden een combinatie van duurzaamheid, hygiëne en esthetische waarde.

Een van onze populaire vloersystemen voor de horeca en recreatie zijn de PMMA vloersystemen. Deze systemen zijn geschikt voor buitenruimtes en bieden uitstekende prestaties op het gebied van weerstand tegen UV-straling, water en chemicaliën.

Onze PMMA vloersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en eisen van uw buitenruimtes.

Voor keukens bieden wij het PUCEM vloersystemen aan.

Daar waar hitte impacts op de vloer kunnen onstaan, in combinatie met impact van voorwerpen op de vloer is dit systeem bij uitstek het beste , ook heet water op de vloer is bij dit systeem geen enkel probleem door zijn hitte bestendigheid. 

Dit systeem is ontworpen voor de voedingsindustrie en biedt uitstekende prestaties op het gebied van hygiëne, duurzaamheid en slipweerstand.

Het PUCEM vloersysteem is naadloos en gemakkelijk te reinigen, waardoor het ideaal is voor keukens waar voedselveiligheid een topprioriteit is.

Voor de gezamenlijke ruimtes in de horeca en recreatie zijn er verschillende mogelijkheden, belangrijk in de keuze is de reinigbaarheid van het systeem, immers dit komt dagelijks voor, ook belangrijk is de keuze van de vloer, immers een druk bezochte ruimte brengt ook stof en vuil mee naar binnen.

Voor dit soort ruimtes is een PMMA systeem een uitkomst maar ook bieden wij het Deco Extreme D70 vloersysteem aan.

Kies een systeem wat is ontworpen voor intensief gebruik en biedt uitstekende prestaties op het gebied van slijtage, krassen en chemische weerstand. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het kan worden aangepast aan de specifieke esthetische wensen van uw project.

Bij Indufast hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van vloersystemen voor de horeca en recreatiesector. Onze deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste vloer voor uw specifieke project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.