fbpx

Professionele oplossingen voor industriële vloeren.

De producten van Indufast zijn zeer goed toepasbaar op industrievloeren, er zijn verschillende soorten coatings beschikbaar, waaronder epoxy rolcoatings, epoxy gietvloeren, PU gietvloeren en PUCEM vloeren en PMMA systemen. 

Epoxy rolcoatings:
Epoxy rolcoatings zijn ideaal voor gebruik in industriële omgevingen waar veel verkeer is, zoals magazijnen, fabrieken en werkplaatsen.

Deze coatings zijn slijtvast, duurzaam en eenvoudig schoon te maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder antislip en hoogglans. Een epoxy rolcoating wordt aangebracht met een roller, wat zorgt voor een egale dekking van de vloer, het systeem is ondervloer volgend.

Epoxy en PU gietvloeren:

Epoxy gietvloeren

Epoxy gietvloeren worden gebruikt in industriële omgevingen waar extra bescherming en slijtvastheid nodig is, zoals in chemische fabrieken en laboratoria. Deze vloeren zijn naadloos en hebben een hoogglanzende afwerking. Ze zijn bestand tegen chemicaliën en zijn gemakkelijk schoon te maken. Epoxy gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

PU gietvloeren

PU gietvloeren zijn zeer geschikt voor gebruik in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne, zoals in de voedingsmiddelenindustrie en cleanrooms. Deze vloeren zijn naadloos en hebben een hoge chemische bestendigheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zoals antislip en hoogglans.

Self,Leveling,Blue,Epoxy,Floor

PUCEM vloeren:

PUCEM vloeren zijn ideaal voor gebruik in ruimtes waar hoge mechanische belastingen mogelijk zijn, thermische belasting plaatsvindt en waar chemische bestendigheid een eis is. Verder zijn deze vloeren extreem sterk, het enige nadeel van het systeem is de verkleuring die op kan treden en is met name goed inzetbaar daar waar functionaliteit en slijtvastheid op de eerste plaats staat. 

PMMA vloersystemen:

PMMA vloersystemen zijn zeer geschikt voor gebruik in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne en welke makkelijke te reinigen moeten zijn. Deze vloeren zijn naadloos en hebben een hoge chemische bestendigheid. Ze zijn bestand tegen zware belasting en zijn bestand tegen veel chemicaliën. PMMA vloersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

f672fc16-857f-4654-8639-b5b748ae3188

Indufast biedt professionele oplossingen voor al jouw coating behoeften op industriële vloeren. Onze deskundige team heeft jarenlange ervaring en helpt jou graag bij het kiezen van de juiste coating voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies