fbpx

Over Indufast

industriele gietvloer
productie vloeren

Onze kracht zit hem in onze mensen, een krachtig team met kennis en kunde over kunststofvloeren. Wij verwerken hoogwaardige kunststoffen tot prachtige functionelen vloeren en dat doen we met passie. Onze jarenlange ervaring en mensen in hun kracht in te zetten maken wij het verschil. 

Hoogwaardige vloersystemen voor elke branche

Onze vloersystemen zijn specifiek geschikt voor uw bedrijfsvloer en geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij hebben altijd de geschikte oplossing dankzij onze jarenlange expertise. Zo hebben wij oplossingen voor de automotive vloeren, carwash vloeren, hittebestendige vloeren, vloeren voor (non) food, vloeren voor de recreatiebranche en horeca. Ook zijn onze vloeren bijzonder goed geschikt voor industriële toepassingen. 

Op basis van uw gebruikstoepassing en verwachtingspatroon helpen wij u de keuze te maken voor de meest geschikte vloerafwerking.

Aantoonbaar de beste oplossingen

Onze producten zijn geschikt voor de vraag vanuit allerlei branches te beantwoorden en breed inzetbaar. Wij leveren onze oplossingen voor uiteenlopende branches, voor de toepassing in particulier gebied zware industriële belastingen. 

Door onze praktijkervaring continue terug te koppelen naar het product perfectioneren we onze producten in samenwerking met fabrikanten en blijven we up-to-date van trends en ontwikkelingen op het gebied van kunststofvloeren.