fbpx

PU Gietvloeren

Ontdek de esthetiek en duurzaamheid van PU gietvloeren. Naadloos, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor diverse ruimtes. Een vloer die indruk maakt.

Deco mat

Bij Indufast zijn we gespecialiseerd in de productie en installatie van hoogwaardige PU gietvloeren.

Deze naadloze vloeren worden gemaakt van polyurethaan, een kunststof die bekend staat om zijn duurzaamheid, flexibiliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

Onze PU gietvloeren zijn geschikt voor tal van toepassingen, van woningen en kantoren tot fabrieken en laboratoria.

Bij Indufast bieden we verschillende systemen aan, waaronder de Deco Standaard UV, Deco Comfort D30 en Deco Extreme D70. Afhankelijk van het gebruiksdoel kunt u van ons een correct advies verwachten.

Deco Standaard UV: comfortabele en slijtvaste PU gietvloer

De Deco Standaard PU gietvloer is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele in woningen. Deze vloer is gemaakt van hoogwaardige polyurethaanharsen en heeft een dikte van 2 tot 3 millimeter. De Deco Comfort is beschikbaar in tal van kleuren en afwerkingen, waardoor hij perfect aansluit bij iedere interieurstijl. Uitstekend toepasbaar in de sectoren onderwijs, gezondheidszorg, detailhandel, cultuur en recreatie. 

Deco Comfort D30: kleurvaste PU Comfort

De Deco UV PU gietvloer is een kleurvaste vloer die perfect is voor ruimtes waar veel daglicht binnenvalt. Deze vloer is namelijk bestand tegen verkleuring door UV-straling. De Deco UV is beschikbaar in tal van kleuren en afwerkingen, waardoor hij perfect aansluit bij iedere interieurstijl. 

Deco Extreme D70:

De Deco Extreme 70 PU gietvloer is een duurzame en slijtvaste polyurethaan gietvloer, veelal toegepast in zakelijke omgevingen waar een harde vloer gewenst is. 

Dit harde vloersysteem is dankzij de hoge kras- en slijtvastheid buitengewoon geschikt voor een zware belasting en een hoge gebruiksintensiteit. 

De ideale vloer voor logistieke en industriële toepassingen en detailhandel.