fbpx

PUCEM vloersystemen

Polyurethaan cement is zeer bestand tegen zware belasting en chemische stoffen, en heeft een hoge slijtvastheid en eenvoudige reiniging. Daarnaast is het duurzaam, hygiënisch en snel te installeren.

Polyurethaan cement (PUCEM) vloeren bieden enkele belangrijke voordelen ten opzichte van andere vloersystemen zoals epoxy, PU gietvloeren en PMMA. Een van de belangrijkste voordelen van PUCEM is de hoge hittebestendigheid en schokbestendigheid, waardoor het ideaal is voor heavy duty toepassingen in industrieën zoals voedselverwerking, farmaceutische productie, en chemische verwerking.

In vergelijking met andere vloersystemen biedt PUCEM een hogere mechanische belastbaarheid, chemische bestendigheid, en slijtvastheid. Het is ook minder gevoelig voor scheuren en krimpen als gevolg van thermische schommelingen. Binnen de PUCEM reeks van Indufast bestaat er een glad, een antislip en een mortelsysteem.

productie vloeren

PUCEM het heavy duty vloersysteem

PUCEM TF is een heavy duty vloersysteem op basis van polyurethaan cement, speciaal ontworpen voor toepassingen waarbij hoge mechanische belastingen, chemische belastingen en thermische schokken een belangrijke rol spelen. Dit systeem biedt een hoge mate van slijtvastheid, duurzaamheid en hygiëne, en is geschikt voor gebruik in diverse industriële omgevingen, waaronder voedsel- en drankverwerking, farmaceutische productie, en chemische verwerking.

Het PUCEM TF systeem kan worden aangebracht in laagdiktes van 4, 6 en 9 mm, afhankelijk van de eisen van de toepassing. De minimale laagdikte van 4 mm is geschikt voor lichte tot middelzware belastingen, terwijl de laagdiktes van 6 en 9 mm geschikt zijn voor zwaardere belastingen en hogere temperaturen. De laagdikte hangt af van de specificaties van de ondergrond en de vereisten van de toepassing.
De hittebestendigheid van het PUCEM TF systeem varieert afhankelijk van de laagdikte. De 4 mm dikke laag biedt een goede hittebestendigheid tot 90°C, terwijl de 6 mm en 9 mm dikke lagen hittebestendig zijn tot respectievelijk 120°C en 150°C. Dit maakt het PUCEM TF systeem ideaal voor gebruik in omgevingen met hoge temperaturen en thermische schokken, zoals in bakkerijen, slachterijen en chemische verwerkingsbedrijven.

Het PUCEM TF systeem kan worden aangebracht op betonnen ondergronden, en kan worden aangepast aan de specifieke vereisten van de toepassing. Het biedt een naadloze afwerking en is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Kortom, het PUCEM TF systeem is een duurzame, hittebestendige oplossing voor heavy duty toepassingen in diverse industriële omgevingen.

Het PUCEM SL systeem heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele vloersystemen. Het is zeer slijtvast en bestand tegen scheuren, waardoor het een lange levensduur heeft en weinig onderhoud vereist. Bovendien is het naadloos en makkelijk te reinigen, wat zorgt voor een hygiënische omgeving. Het systeem is ook bestand tegen verschillende chemicaliën, zoals zuren en oplosmiddelen, waardoor het geschikt is voor gebruik in de chemische industrie.

Het PUCEM SL systeem kan in verschillende kleuren en afwerkingen worden geleverd en kan worden aangepast aan de specifieke eisen van de toepassing. Door zijn duurzaamheid en hygiënische eigenschappen is het PUCEM SL systeem een populaire keuze in verschillende sectoren die een veilige en hygiënische omgeving vereisen, zoals de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie.

pucemimg4

Het PUCEM HF systeem biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele vloersystemen. Het is bestand tegen extreme thermische schokken en kan temperaturen tot wel 160°C weerstaan. Bovendien is het systeem slijtvast en chemisch bestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in omgevingen met agressieve chemicaliën.

Het PUCEM HF systeem kan betonnen ondergronden worden aangebracht en kan worden aangepast aan de specifieke vereisten van de toepassing. Het biedt een naadloze afwerking en is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Dankzij de hittebestendigheid is het PUCEM HF systeem ideaal voor gebruik in omstandigheden met hoge temperaturen en thermische schokken, zoals in bakkerijen, slachterijen, chemische verwerkingsbedrijven en de automobielindustrie.

Kortom, het PUCEM HF systeem is een duurzame en betrouwbare oplossing voor toepassingen met extreme thermische belastingen en hoge temperaturen, en biedt uitstekende slijtage- en chemische bestendigheid in verschillende industriële omgevingen.