fbpx

Welke vloer voor
welke toepassing?

Welk vloersysteem te kiezen en wat zijn de mogelijkheden?

Gebruikersdoel

Het gebruikersdoel van een industriƫle kunststofvloer wordt bepaald door te kijken naar de vereisten van de specifieke industriƫle omgeving, zoals chemische bestendigheid, slijtvastheid, antislip-eigenschappen en hygiƫne. Daarnaast spelen factoren zoals het type activiteiten, het verkeer en de belasting op de vloer een rol bij het bepalen van het gebruikersdoel.

De prijzen voor industriƫle kunststofvloeren variƫren doorgaans van 15 tot 100 euro per m2, afhankelijk van factoren zoals het gekozen materiaal, de kwaliteit, de installatievereisten en eventuele extra eigenschappen zoals antistatische of antislipcoatings. Het is belangrijk om een offerte op maat te krijgen voor nauwkeurige prijsinformatie.

Goed advies alles bepalend

Een professionele vloerexpert speelt een cruciale rol bij het verstrekken van goed advies over industriƫle kunststofvloeren. Bij Indufast hebben we diepgaande kennis van verschillende vloermaterialen, hun eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Door te luisteren naar de behoeften van de klant en de vereisten van de specifieke industriƫle omgeving te begrijpen, kunnen ze een vloer aanbevelen die perfect aansluit bij de eisen.

Ze kunnen advies geven over de juiste materiaalkeuze, het ontwerp, de installatiemethode en de benodigde onderhoudsmaatregelen. Een goed advies van een professionele vloerexpert helpt bij het realiseren van een duurzame, veilige en kosteneffectieve vloeroplossing die aan de verwachtingen van de klant voldoet

Epoxyvloeren

Wij leveren epoxyvloeren voor elk type bedrijf

Ontdek al onze epoxyvloer oplossingen

Voor elke probleem bieden wij de oplossing
Lees meer

PU Gietvloeren

Wij leveren PU Gietvloeren voor elk type bedrijf

Ontdek al onze PU Gietvloer oplossingen

Vloeroplossingen voor particulier en industriele toepassingen
Lees meer

PMMA Systemen

Wij leveren PMMA Systemen voor elk type bedrijf

Ontdek al onze PMMA Systemen

De veelzijdigheid van deze systemen leiden tot verbazing
Lees meer

PUCEM Systemen

Wij leveren PUCEM Systemen voor elk type bedrijf

Ontdek al onze PUCEM Systemen

Extreem sterke vloeren voor industriele toepassingen
Lees meer

De Indufast werkwijze

Een goede inventarisatie van vloerprojecten is belangrijk omdat het helpt om de juiste materiaalkeuze, planning en budgettering te bepalen, en om mogelijke problemen en risico’s vroegtijdig te identificeren en aan te pakken.

Een goed advies en de expertise van het Indufast team zijn essentieel omdat ze zorgen voor deskundig inzicht, materiaaladvies en technische ondersteuning bij het realiseren van hoogwaardige en duurzame industriƫle vloerprojecten.

Indien nodig komen we even op locatie kijken.


Voor elke situatie bieden wij oplossingen!

Na het voltooien van de inventarisatie stelt Indufast een definitieve offerte op, waarin alle aspecten van het vloerproject gedetailleerd worden beschreven. Zodra het dossier compleet is, wordt het doorgestuurd naar de afdeling planning. Gemiddeld duurt het proces van offerte tot uitvoering ongeveer 4 weken.

Bij Indufast hanteren we een professionele aanpak bij de realisatie van kunststof vloersystemen. Ons ervaren team zorgt voor een grondige voorbereiding, nauwkeurige installatie en kwaliteitscontrole. We werken met hoogwaardige materialen en hanteren de juiste technieken om duurzame en hoogwaardige vloeroplossingen te garanderen.