fbpx

Hoogwaardige vloersystemen voor werkplaatsen.

Een kunststofvloer biedt vele voordelen in een werkplaats. Het is bestand tegen chemicaliën, slijtage en vuil. Bovendien is het makkelijk schoon te maken en biedt het een veilige werkomgeving.

Coatings zijn dunne lagen van materiaal die op een bestaande ondergrond worden aangebracht om deze te beschermen en te versterken.

Coatings kunnen worden gebruikt om de duurzaamheid van een vloer te verbeteren, de slipweerstand te verhogen, de vloer bestand te maken tegen chemicaliën en vuil en de uitstraling van de vloer te verbeteren.

Epoxy coatings zijn een van de meest populaire soorten coatings voor werkplaatsen. Epoxy coatings zijn zeer duurzaam en bestand tegen chemicaliën, oliën en vetten. Deze coatings zijn ook bestand tegen impact en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor zware industriële omgevingen.

Epoxy coatings zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder glanzend, mat en antislip.

Afhankelijk van de gebruiksdoelen en de wensen van de klant kunnen we een passend voorstel maken voor wat betreft de samenstelling van het systeem. 

Indufast brengt een advies op maat.

PMMA systemen zijn een ander type coatings dat ook vaak wordt gebruikt in werkplaatsen. 

PMMA coatings zijn zeer bestand tegen chemicaliën en hebben een hoge mechanische weerstand. Deze coatings zijn zeer geschikt voor werkplaatsen waar zware machines en apparatuur worden gebruikt.

PMMA coatings zijn ook zeer slipvast en hebben een hoge weerstand tegen slijtage.

De chemische resistentie van de harsen is zeer groot en bestand tegen een groot scala van chemicaliën die op de vloer kunnen komen.

Tyre,Fitting,Machine

De keuze voor een geschikte vloerafwerking in combinatie met het gebruiksdoel moet je niet onderschatten, Indufast maakt op basis van de verstrekte informatie van de klant een voorstel inzake materiaalkeuze en de meest geschikte vloerafwerking voor de ruimte.

De mate van belasting van de vloer in combinatie met impacts die op de vloer kunnen plaats vinden en de staat van de ondervloer zijn bepalend voor de keuze in vloerafwerking die er gemaakt moet worden, immers op een vloer met weinig belasting kun je met een goedkoper systeem prima uit de voeten. 

De specialisten van Indufast bieden na een inventarisering en de wensen van de klant een advies op maat waarbij de klant uiteindelijk de keuze dient te maken over de vloerafwerking.