fbpx

"Bescherm en verfraai uw huis met de juiste coating: Tips en advies voor een optimale bescherming en uitstraling van uw interieur"

Indufast is gespecialiseerd in de toepassing van hoogwaardige vloersystemen, waaronder PU gietvloeren en PMMA systemen, die geschikt zijn voor gebruik in woningen, garages en op balkons.

PU gietvloeren in woningen:

PU gietvloeren zijn zeer geschikt voor gebruik in woningen. Deze vloeren zijn naadloos en de keuze is enorm, ze zijn gemakkelijk schoon te maken. PU gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen afhankelijk van de wensen van de klant . Een PU gietvloer is ook geschikt voor vloerverwarming.

De keuze voor een gietvloer is afhankelijk van intensiviteit van de vloer, honden kunnen bijvoorbeeld door hun nagels krasjes veroorzaken in de lak, wellicht is het dan beter om teleurstellingen achteraf te kiezen voor een andere vloerafwerking zoals bijvoorbeeld PVC. 

PMMA systemen in garages van woningen:

PMMA systemen zijn zeer geschikt voor gebruik in garages van woningen.

Deze vloeren zijn bestand tegen zware belasting, zoals het gewicht van auto’s en motoren. Ze zijn bestand tegen krassen, slijtage en hebben een hoge chemische bestendigheid. PMMA systemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. 

Een PMMA vloer is ook geschikt voor vloerverwarming.

Car,In,Garage,With,Epoxy,Floor,Coating,Over,Concrete.

PMMA systemen op balkons van woningen:

PMMA systemen zijn ook geschikt voor gebruik op balkons van woningen. Deze vloeren zijn bestand tegen de weersinvloeden en hebben een hoge UV-bestendigheid.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Ook van belang door de flexibele laagopbouw is de vloer zeer duurzaam, de afwerking van de vloer wordt in goed overleg met onze klanten afgestemd.

Indufast biedt professionele oplossingen voor al jouw vloer behoeften in woningen, garages en balkons. Onze deskundige team heeft jarenlange ervaring en helpt jou graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.